„То в тази ситуация, когато не знаеш кой откъде какво и има, които го карат безсимптомно, някъде го пипнах (коронавируса). Аз се пазех, носех спирт и си пръскам на ръцете, нося маски, много съм стриктен“, разказа режисьорът Теди Москов в „Тази събота“.

Според него е възможно да е бил заразен от таксиметров шофьор, който постоянно кашлял и не носел маска, докато го возел и макар самият той да е бил с маска и прозореца на колата да е бил отворен или от някой от актьорите, които са се заразили в театъра.

Снимка: btvnovinite.bg

„Бях много добре третиран в COVID отделението на правителствена болница в „Лозенец“. Благодаря на д-р Барухова, аз имам много своенравен характер, но те ме изтърпяха. Беше много трудно, имах 39 градуса температура“, разказа Москов.

„Не се уплаших, аз съм живял толкова много, че вече ми стига всичко“, пошегува се режисьорът.

Коронавирусът е свързан и с постановката "Шекспирин по време на пандемия", което Теди Москов ще представи в Парк-театър "Борисова градина" през юли. В основата на представлението са импровизации на актьора Леонид Йовчев, какви изненади още крие тя - вижте във видеото.