Актрисата Албена Павлова гостува в студиото на "Тази неделя", за да сподели вълнуващи подробности за ролята си в новия сериал на bTV "Татковци".

"В новата си роля Албена Павлова е една много противоречива тъща", заявява актрисата.

"Взаимоотношенията с моя зет в сериала вървят много динамично, много драматично на моменти. Понякога възелът се затяга така, че изобщо не знаеш дали тези взаимоотношения ще продължат или изобщо възможни ли са", допълва тя.

"Много ми е трудно да бъда такава тъща на екран с партньор като Павел Иванов, защото много го харесвам като човек и актьор, много го обичам", споделя Павлова.

"С мен никой не се е държал като свекър или тъща - била съм приета като приятел. Мисля, че дължа това и на децата си", допълватя.

"Нашите скандали почиват винаги на много принципни неща – това освобождава едно напрежение, една динамика, един особен интерес към партньора и неговата гледна точка. Ние се забавляваме с нашите скандали", споделя Павлова за скандалите в собственото си семейство.

"Фокусът в сериала е върху бащите в семействата. Готиното е, че участват много деца. Децата са изключителни", казва актрисата.

"Сериалът е изключително цветен, младежки, динамичен, забавен – по един много вдъхновяващ и разнообразен начин. Много интересни персонажи има", допълва тя.

А как се държи една истинска тъща – срещаме се с баба Дешка от село Горно Краище, която дава пример на актрисата Албена Павлова как да бъде убедителна в ролята си в сериала "Татковци".

Вижте повече във видеото.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!