Станислав Сланев – Стенли се завръща на сцената след 17 години отсъствие. Новият албум на музиканта е озаглавен „Чужди тела”.

За „Тази неделя” Стенли обясни, че отсъствието му се дължи на малко идеи или пък прекалено претенциозни такива. Освен това смята, че може би не е харесал достатъчно предложенията.

По думите на изпълнителя издаването на албум е по-сериозна и трудна част, отколкото пускането на сингъл. За „Чужди тела” получава начален тласък от Любо Киров, чиито текстове също се срещат в албума.

Стенли обясни, че за първи път се случва да не пише сам музиката към новия проект. Признава, че е взискателен и не прави компромиси, особено за музиката. За това потвърди и дъщеря му Никол.

Тя влиза съвсем случайно в студиото. Записва два продукта, от които Стенли избира единия. Никол признава, че разбира повече музиката на баща си сега, отколкото когато е била по-малка.

„Чужди тела” е изпратен в Ирландия, където е смесен и обработен.

Освен текстове на Любо Киров, в албума присъстват и текстове на Александър Петров, написал текстове за емблематичната група "Тангра".

Вижте цялото интервю във видеото!