Спортен клуб "Прима" е създаден преди 15 години в Нови пазар, а от 2017 г. практикува батон туърлинг. Водещите страни в този спорт са Япония и Франция.

16-годишният Адем Насуф е в "Прима" от 2015 година. Не страда, че е единственото момче в този женски отбор. Даже напротив.

„Едно лято ги видях да тренират навън и ми хареса това, което правят. Реших да пробвам и аз. Чувствам се страхотно. Някои хора са против, но хейтърите не ме засягат, аз правя това, което ми харесва. Семейството ми ме подкрепя“ – споделя Адем пред камерата на "Тази събота и неделя".

Човекът, който го кани в "Прима", е първият ръководител на клуба – Маргарета Левски. През 2016 г. тя загива в катастрофа и сега ръководител на клуба е нейният съпруг Румен Левски.

Всички заедно преодоляват загубата и завоюват нови отличия. За България са донесли три титли от европейския шампионат през 2019, като едната е златен медал.

„Благодарение на тези деца успях да се преборя с трагедията, която изживя моето семейство. Знам какво е дала през годините съпругата ми за тях и нямах моралното право да ги оставя. Този спорт възпитава дисциплина, отговорност, работа в екип“ – споделя Румен Левски.

Решението да участват в „България търси талант“ идва импулсивно на спортен лагер в Аспарухово. Младежите решават, че това, което е градено толкова години, си струва да бъде показано пред цяла България.