Победителят от „Фермата: Съединение” Деан Каменов – Дидо от Д2 и съпругата му Юлия бяха специални гости в предаването „Тази събота”. Те споделиха, че седмица след финала, емоциите все още са силни.

 „При влизането видях, че хората са много подготвени и си казах „Ти си турист”, това беше причината тя да ме пусне спокойно. Лесно взех решението да вляза във формата . Казах на Иван, че съм момче, на което не му е чужд селски труд и за мен ще бъде почивка да бъда сред природата”, каза Дидо.

Съпругата на музиканта допълни, че го е подкрепила в решението му да влезе в предаването и допълни, че от самото начало е знаела, че той ще бъде победител.

„Когато правиш нещо толкова дълго време, ти се капсулираш в него. Изпадаш в една комфортна зона, правиш нещата по един и същи начин, даже в самите неща да търсиш нови похвати, ти оставаш в същата среда, оставаш със същите хора, същата комуникация и същите случки“, коментира победителят във „Фермата”.

Дидо сподели, че най-трудно му било да свикне с животните, защото не му харесва да се експлоатират и да се затварят. Той заяви, че във „Фермата“ е преодолял себе си. Той допълни, че тежката физическа работа го е разтоварвала.

Певецът разказа, че след прекараните три месеца на село, вече сериозно се замисля дали да замени апартамента в града с къща.

„Имаше моменти, в които не знаех дали ще ми издържат нервите. Имаше много конкурентна среда, хора, с които не бих комуникирал, ако бях навън. Това ми носеше много напрежение до един момент, после самата игра ме увлече и не ми пукаше за тези неща”, коментира Дидо.

Цялото интервю с победителя от „Фермата: Съединение” и съпругата му Юлия вижте във видеото.