Все по-близо сме до финала на едно истинско приключение в кухнята – „Мастършеф”. А през последните 2 седмици с престилките си се разделиха две дами – Сияна Йорданова и Таня Попова.

Сияна Йорданова е 32 г. от Пловдив и е магистър-фармацевт. Самата тя се определя като енергичен и любопитен човек, който обича да се забавлява.

В предаването „Тази неделя” тя сподели, че дълго е отлагала опита да участва в „Мастършеф”, но накрая най-близките ѝ хора са я подтикнали да го направи. Не съжалява, че е отпаднала от надпреварата малко преди финала, смята, че всяка седмица от участието във формата е малка победа.

Tаня Попова е на 40 г. от София. Наскоро си взима почивка от дългогодишната си работа като редактор и започва да помага в бизнеса на съпруга си. Обожава да готви за семейството си. С мъжа си са заедно още от 17-годишни и имат две деца.

За нея най-трудно от битките в „Мастършеф” е било да състави бързо план за чинията, която ще предложи. С участието си във формата отново се е впуснала в нещо, което е извън зоната ѝ на комфорт.

И Сияна, и Таня са категорични, че остават приятелства след „Мастършеф”.