Нели Иванова е първата победителка от формата "Сървайвър". От участието си все още си спомня всичко и нищо не е избледняло във времето. 

"Това е преживяване за цял живот" - казва тя в студиото на "Тази събота". 

Спомня си, че е заминала с колебания, защото не знаела какво ще се случи след риалитито. Час и половина размисъл обаче успяват да я убедят да го направи. 

В раницата си слага къси панталони, бански, дълги панталони, шапка и чорапи, които й били абсолютно достатъчни. В Доминикана не й липсвало нищо, освен близките. Емоциите от предаването обаче я завладели  изцяло. 

Като най-труден определя момента, когато 5 дена ги валял дъжд: "Когато си 5 дена мокър, без храна, мръсен, гладен, в един момент си казваш - "Какво правя тук, защо съм дошла".

Когато чува името си като победител, всичко й става като в мъгла. 

"Всичко се случи много странно, движиш се като на забавен каданс. Емоцията ме държа чак до вечерта, докато мина голямата еуфория. Държа ме дълго" - споделя тя.

"Сървайвър" променя живота й на 180 градуса. С наградата заминава за Индия, където открива съпруга си. В момента има двама синове, които обаче не знаят за участието на майка си в риалитито. 

От новото предаване очаква хората да са истински и да разчитат на собствените си емоции, без да се влияят от съветите на околните. 

"Сървайвър" стартира на 21 февруари по bTV.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!