Смелата любов към работата е ключът към професионалния успех. Това заяви в студиото на „Тази събота“ световноизвестният цирков акробат и еквилибрист Енчо Керязов. Той сподели, че това е и причината да кръсти автобиографията си „Обичай смело“. 

В книгата той разказва за успехите и трудностите, които е преодолял. „Циркът моя живот, той се превърна в моя начин на живот. Благодарение на него сбъднах детската си мечта, благодарение на него имам две прекрасни деца“, каза артистът. 

Снимка: btvnovinite.bg

Керязов разказа за първия си път, когато е видял манежа и емоциите, които е породил в него. По думите му още дете започва да тренира акробатика.  

„Започнах с акробатиката, защото беше най-близко до това, което видях в цирка. Тогава имаше много сериозни кастинги, за да те приемат да тренираш даден спорт. Треньорът е казал на моята майка, че не ставам и да избра друг. Тя го е помолила да остана една-две седмици, за да ми мине желанието“, посочи Акробатът. 

Той уточни, че са му били нужни 33 г., за да стигне до големите сцени, за които е мечтал от дете. Какви усилия е положил, за да сбъдне мечтата си – вижте във видеото!