„Не очаквах Михаела Филева да ме избере в кръга на „Нокаутите”. Беше много сложен избор. Много съм щастлива, че отивам на четвъртфинали”,  разкри 16-годишната Надя в „Тази неделя” по повод участието си в новия кръг на музикалната надпревара в шоуто.

„Доста си допадаме с Михаела, което прави съвместната ни работа по-лесна. Изобщо не съжалявам за избора си на ментор и ако се върна назад във времето пак бих я избрала”, разкри младата певица, която не крие, че изборът ѝ е бил импулсивен.

„Нямах реални музикални цели преди участието ми в „Гласът на България”. Но сега няма да се откажа от пеенето”, заяви Надя.

Семейството ѝ я подкрепя в откриването на музиката. От малка свири на пиано и китара. Семейството ѝ я подкрепя и за участието ѝ в „Гласът на България”.

„Те са доста навътре в това, което се случва. Доста се притесняват.”, споделя Надежда и разкрива, че нейните съученици са по-ентусиазирани от нея за представянето ѝ в предаването.

Въпреки че е с голям талант, Надежда е супер притеснителна и споделя, че не ѝ е приятно да се гледа по време на изпълненията си и е била засегната от някои коментари, които е прочела в интернет.

Как ще продължи участието на Надежда Александрова в „Гласът на България”, гледайте в неделя от 20.00 ч. по bTV.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!