Силвия Ангелова или Сиси Енджъл лов (Sisi АngeLove), както е по-познава в социалните мрежи, е инфлуенсър, блогър, но и детска учителка и в момента и предстои едно от най-хубавите събития в живота – това да стане майка за първи път.

Зрителите на bTV имаха възможност да гостуват в дома на Сиси, за да видят живота ѝ, когато е офлайн.

Сиси ще роди само след няколко дни, затова първото нещо, което показа, беше детската стая.

„С голямо желание и старание подготвихме цялата стая, вече 2 месеца - 2 месеца и половина работим по нея и искахме да бъде в леко скандинавски стил, с белите изчистени мебели, със скрин-гардероб, детско креватче.“

Бъдещата майка е мислила практично, когато е избирала мебелите за стаята на бебето. Например е избрала повивалникът да е върху скрин, а не върху специална маса, защото след това масата ще стане излишна, а скринът може да се ползва в продължение на години.

„Дебнехме мебелите на намаление, не сме ги взимали ей така. Нещата ни излязоха доста изгодно откъм бюджет.“

Тя разкри, че ще става майка на момченце и вече е избрала име, което започва с „А“, но не разкри какво ще бъде то.

След това инфлуенсърката показа на зрителите гардероба си и обясни, че няма намерение да изхвърля нито една от роклите, които си е купувала, защото ги е подбирала така, че да ѝ стават и след бременността.

„Общо взето всички неща, които си купувах по време на бременността са такива, които мога да ползвам и след това, съответно взимах повече рокли, свободни от талията надолу, сега, когато съм с по-голямо коремче. С по-дълго ръкавче; клинчетата за бременни съответно се комбинират супер с някакъв потник с дънково яке, с едно по-дълго сако.“

Сиси е запознала да прави блога си през 2018 г. В него тя разказва за всичко, което я вълнува – мода, пътувания, а сега и за ежедневието на бременна жена и майка.

„Исках да бъда полезна на хората, да мога да споделя своите впечатления от посетени места, различни съвети, които мога да им дам в различни сфери. Аз по принцип по професия съм учител в детска градина. Занимавам се с дечица от 8 години вече и не мисля да прекъсвам работата си като учител. Инфлуенсърството е нещо в момента като хоби, като допълнителен доход.“

Сега децата, които обучава и родителите им я следват в социалните мрежи и често я разпитват за местата, които е посетила и нещата, които е видяла.

Сиси Ангелова знае, че животът ѝ ще се промени след появата на бебето, но се надява, че това няма а ѝ попречи да продължи да пътешества.

Още за популярните инфлуенсъри може да намерите на сайта LadyZone.bg: