Вяра в брака и упоритост – Ирен Кривошиева и нейният съпруг номер шест Николай Николов се радват на 10-годишна връзка.

Снимка: btvnovinite.bg

Актрисата и операторът споделят не само чувството си за хумор. Николов признава, че първоначално не е вярвал на твърдението, че Ирен има пет предишни брака.

Женени са от 5 г. и вярват, че двама души не могат да живеят заедно ако не са женени.

„Бракът е посвещение. Посвещавам се на… Целият аз, цялата ми същност – ум, душа, разум, тяло се посвещава на. А без брака няма такова посвещение”, обяснява операторът.

Снимка: btvnovinite.bg

Според него бракът е за хора, които могат да бъдат силни, не в борбата с партньора си, а със себе си.

Ирен и Николай се женят на гръцкия бряг.

„Едно от общите неща е, че имаме еднакви негативни черти. – Точно така, това е общото. Според мен по същия начин се дразним. Аз се дразня и той се дразни. – Несъгласие, противоречие, упорство, инат, яд, гняв… Кой е по-по-най, кой е по-по-прав”, споделя двойката.

Снимка: btvnovinite.bg

Връзката им обаче не преминава без горещи точки. Една от тях е още през първата година, след като се запознават. Николай заминава за Индия за неопределен период от време.

Изненадващо Ирен го последвала… без да му каже. По думите на Николай е отишъл в далечната страна да разкрие себе си.

Ирен има син от актьора Стефан Данаилов - Владимир, който живее в Америка и преди две години също се ожени. Ирен определя отношенията между Владимир и Николай като чудесни. Дори признава, че се разбират по-добре, отколкото тя със сина си.

Снимка: btvnovinite.bg

Николай е 17 години по-млад от Ирен. Но те имат връзка, която преминава всякакви препятствия и въпроси, защото, когато чувствата са искрени - няма притеснения.