Любовта на артистичното семейство Тодор и Адриана Чапкънови в „Менделсон“.

Тодор Чапкънов е режисьор. Син е на скулптора Георги Чапкънов. Режисьор е на сериали като "Дървото на живота" и "Скъпи наследници". Помощник-режисьор е на холивудски касови ленти като "Бодигарда на убиеца" и "Код: Лондон".

Снимка: btvnovinite.bg

Адриана Янкулова е фотограф. Дъщеря е на музикалния продуцент Атанас Янкулов. Нейни са едни от най-добрите кадри на известните личности у нас. Запознават се преди седем години на коледно парти, на което ги кани общ приятел. Заговарят се, а разговорът продължава до сутринта.

Снимка: btvnovinite.bg

„После имаше пауза. Мисля, че се засякохме пак така, по случайност, на Нова година на някакво парти и след това чак края на януари, края на февруари. Мина едно време, в което по случайност се засичаме“, разказва Тодор.

„Май месец отидохме заедно на концерт на Бионсе, на който той танцуваше предимно. Едни приятели ни подариха билетите, казаха, че не могат да отидат и Тошко се разкърши много сериозно“, разказва Адриана.

Именно тогава се събират и още същата година заживяват заедно. На следващата вече имат дете, а на последващата – още едно. Женят се през 2018 г. в двора на бащата на Адриана в Драгичево.

Двамата много обичат да пътуват и най-вече да прекарват лятото на морето в каравана на къмпинга с много приятели.

Снимка: btvnovinite.bg

„Денят на сватбата преля в моя рожден ден и така стана едно много голямо събитие. Тя ми направи една изключителна изненада, която я кри от мен. Тя тайни не пази, но това не знам как успя. Беше събрала мои приятели и бяха направили музикален видеоклип. „I want to break free“ е песента. Всички бяха с мустаци, с барабани, ходили, снимали. И тя тук крие, аз гледам, че монтира нещо. Те са ми изпратили сватбените пожелания хората, които няма да дойдат. Бях изключително изненадан и просто уникално беше“, спомня си Тодор.

Безгрижието на морето така приятно унася в спокойствие, че понякога сами си търсим приключения и дрезги в ежедневието там.

Снимка: btvnovinite.bg

„Много бързо се паля“, признава Тодор.

„Това му е единственият негатив на Тошко, че избухва. Ние не се караме за съществени неща. Просто и двамата сме огнени зодии и темперамент има“, разказва Адриана.

„Просто Тошко е много позитивен човек. За седем години не съм чула той да каже нещо негативно за някой човек. Може би за един-двама. Но това е за цялото време, никога, никаква критика“, споделя тя.