Днес ви разказваме любовната история на певицата Михаела Маринова и футболистът Александър Дюлгеров. Една любов без страх от самота. Първата им среща е сред приятели, следва разговор до ранните сутрешни часове пред театъра. После - преследване без граници и победа за двете страни. Вече четири години тя е най–верният фен от футболната агитка, а той се вълнува до крайност преди тя да стъпи смело на сцената. 

"Това, което най-много ми хареса у него е добрата му душа. Има дефицит малко на искрените и истинските хора в днешно време, но ако трябва да бъда честна, в началото възрастта му малко ме фрапира. Тогава той беше на 27, аз на 19. Казах си "Боже, това ще ми е за първи път, толкова по–голям човек от мен". Малко се шашнах, не знаех какво да очаквам. Казах си, че ще го карам леко, няма да прибързвам… Проявих воля и мисля, че този път наистина нещата се получиха по начина, по който трябваше и е най–хубавият вариант, който можеше да е." - споделя Михаела.

"Винаги съм искал сериозната му приятелка да бъде или колкото мен на години, или по-голяма. Обаче ето - човек да не се зарича, с осем години разлика. Специално в нея видях един характер, който е доста над годините й. Тя е преживяла доста за възрастта си и разсъждава като един по–голям човек." - разказва футболистът. 

Признават, че между тях не цари вечно съгласие: "Малко пожар за 5 минути и се оправяме"- издава тайната на запазването на добрите отношения Михаела. 

Организират си изненади с повод и без повод. 

"Романтиката е класика, начин на общуване между двама души, чрез който си показвате отношение. Някой хора го приемат за сладникаво - казват си бе, как сега ще подаря цвете без повод, обаче не е така. Аз лично съм израснала в семейство, в което двамата души в една връзка се обичат, видимо показно от майка ми и баща ми." - разказва певицата.

Мъжът до Михаела също е възпитан, че трябва да уважава жената до себе си: "Имам приятели, които като чуят, че подаряваш цвете на приятелката си, го намират за сладникаво или странно. За мене е нормално."

И двамата вече са имали мисли за сватба. 

"Коментираме си, да. И двамата сме сериозни хора и приемаме връзката си не на шега. Но определено и двамата имаме още неща, които искаме да ни се сбъднат, да ни се случат и след това да решим. В момента сме се отдали на това да живеем, да ни е хубаво заедно и да постигаме целите си" - коментира двойката.

Какво още споделиха двамата вижте във видеото.