В любовната поредица "Менделсон" Тома Здравков и съпругата му Виктория разказват за любовта им като рок балада.

Музиката среща Тома и Виктория на фестивал във Варна. Запознанството им очи в очи е като между звезда и фен. Първоначално си пишат във „Фейсбук”, докато не се засичат отново в столичен клуб, когато любовта им пламва.

Снимка: btvnovinite.bg

„Много дълго време мислех, че той не е истински, защото все пак е човек, който е известен. Има много хора около него. Беше ме страх”, споделя Виктория.

„Обясних й, че просто видях, че това, което се случва между нас, е истинско. В живота се случват много малко истински неща”, допълва Тома.

Така още от първия ден на връзката им те заживяват заедно.

Снимка: btvnovinite.bg

„Старал се е винаги да съм добре и да не ми липсва абсолютно нищо. Беше ми купил и домашни чехли”, разказва Виктория.

Любовната им балада не минава без препятствия. Имат финансови проблеми, но приятелите и роднините им помагат. Сватбата им се случва спонтанно като цялата им история.

Снимка: btvnovinite.bg

„За сватбата тя ме натисна. Решихме да се оженим и отидохме да проверим как стават нещата и се оказа, че е много лесно, много евтино човек да сключи брак. Насрочихме си дата и го направихме”, разказва Тома.

Той обаче признава, че никога не е смятал да се жени.

Снимка: btvnovinite.bg

„Отворихме си календара и видяхме някаква свободна дата, в която той не е на работа, и казахме: "Тази ще е", допълва Виктория.

Два месеца по късно на бял свят се появява Алиса. Тя е кръстена не на приказен герой, а на рок групата „Алис ън Чейнс”.

Снимка: btvnovinite.bg

Във всяко семейство важен е балансът.

„Той е зодия Близнаци, аз съм Стрелец. Аз съм много точна във всичко, той е супер разсеян и най-вече затова имаме пререкания. Но аз обичам да казвам на всичките си приятели, че ме е научил да казвам "Извинявай", споделя още Виктория.

Празниците рок семейството ще прекара с роднините си.