Те са пълни с енергия, споделят живота си онлайн и дават ценни съвети по разнообразни теми.  У нас влогърите набират все по- голяма популярност сред младите. В рубриката „Менделсон“ ви срещаме с двама от най-талантливите автори на дигитално съдържание – Магдалена Александрова и Димитър Василев. 

Влогърите запечатват живота си на лента и определено имат свободата да го правят по свой начин, а публиката все по-често се нуждае от това да вижда техните истории. Истории, отдалечени от поредния реалити формат или филмов сценарий. Минути, които с един клик стопяват разстоянието между Мюнхен и Пловдив и запознават Маги и Дими, двама от най-позитивните млади влогъри у нас. Те определено бягат от клишето в социалните мрежи, но не и от своята искрена любов.

Един ден след командировка в Америка Дими слиза с куфара от самолета и вместо да се прибере вкъщи отива директно при Маги. За да заживеят заедно, да направят първото си общо видео и да се учат на взаимно търпение.

Четири години след появата на куфара от Америка в коридора на Маги в стаята за видеозаписи се появява бебешко кошче. Ражда се Дивна.

Единственя въпрос, който си задават двамата, е дали ще бъдат достатъчно добри родители.

С появата на Дивна каналът на Маги се превръща в типичен семеен видео дневник. Двамата с Дими поемат отговорността да споделят опита си на млади родители със своята аудитория.

А засега бебето им е доста по-интересно от бъдещата сватба.

Вижте повече във видеото!