Не винаги голямата любов се случва от пръв поглед. На младите и обичани актьори Весела Бабинова и Владимир Зомбори им трябват 10 години. Днес те са влюбени и щастливи… и вече трима. 

„Всъщност винаги много добре съм се чувствала в компанията на Владо и въобще винаги ми е било много хубаво с него да си прекарвам времето, още като сме били само приятели“, казва Весела.

„Аз на Весела ѝ се възхищавам като професионалист от много дълго време. Никога не съм пестял думи след нещо, което съм гледал, аз съм ѝ фен на нея до ден днешен и ще продължавам да ѝ бъда. Това не е пристрастие, това е просто от преди да бъдем заедно. Чувството ѝ за хумор е едно от нещата, които ме привлякоха като жена… красотата ѝ също“, твърди Владимир.

От 2011 г. двамата са част от трупата на Малък градски театър „Зад канала“. В последното им общо представление тя играе поп фолк певица в края на 90-те, а той охраната на нощното заведение, където тя работи.

В края на септември господин Зомбори и госпожица Бабинова получават най–голямата роля в живота си – да бъдат родители на своята Йоанна.

Дългото приятелство, неосъзнатото влюбване и появата на дъщеря им не остават време за тест период в съвместния им живот, а и за сватба.

„Искам да кажа, че ако двама души са сигурни дори малко в своите отношения и в любовта си, да не мислят дали да си направят дете, ами да действат, защото това нещо е адски вдъхновяващо за всичко, което прави човек, адски центрира и много осмисля въобще целия живот на човека“, съветва Владимир Зомбори.

Още по темата може да намерите в Ladyzone.bg