Те са необичайна двойка, която се събира от страстта към книгите. Четат заедно дори под завивките, както се нарича и влогът им. Правят си състезания по четене и имат много заглавия като предложения за вас през лятото. Те са Темз Арабаджиева и Антон Биров. 

Темз Арабаджиева е един сред най-прочутите пиари в издателските среди. Антон Биров е журналист и популярен блогър. Двамата обаче нашумяват заедно с общия си влог, в който представят любимите си книги в интернет.

Запознават се преди 5 години виртуално във връзка с блога на Антон и работата на Темз. Но първата им среща е Панаира на книгата в Пловдив. А след това срещите им зачестяват всяка седмица ... в една книжарница.

Връзката им започва, когато Анотн живее в Пловдив.

Малко преди карантината сменят и жилището си, а в него централно място заема библиотеката. Тя се оказва най-сложна за пренасяне, защото с книгите най-трудно се разделят.

Не само експериментът им е бил успешен. Със своите постове и видеа те не само споделят любовта си един към друг и към книгите, но и вдъхновяват много хора да последват примера им на отдаване на другия и на дълбините на литературата.

Вижте повече във видеото!