Водещите на предаването "Търси се..." Меги и Нели са лица на кампанията "40 седмици - пътят на едно дете". В ролята си на ментор Нели Хаджийска е на мнение, че може да даде "една спокойна, хубава и светла гледна точка на жените, които се притесняват все още и са в този период." 

"Човек не трябва да се вглежда в негативите, независимо дали си бременен, или не. Всичко е въпрос на това как гледаш на нещата, а не какви са нещата" - допълва тя. 

"Аз благодарих на всички момичета. Едната е по-притеснителна и плаха, другата е много смела. Третата е решителна, макар че е била бременна с близнаци и е загубила едното детенце, продължава напред с нови сили. Бях им много благодарна, че ме върнаха към моите емоции точно по време на бременността, раждането и др., които човек забравя в ежедневието си" - споделя Меги Димчева. 

И двете извървяват дълъг и труден път до бременностите си и споделят, че това ги е променило. 

"Майката не седи и не си гали корема, слушайки Моцарт и пиейки фреш. Тя се учи да реагира във всяка една ситуация" - е категоричното мнение на Нели. Тя е майка на две момчета, а Нели има първолак. 

Предаването "Търси се..." вече е с ново, модерно студио и нов декор, което е било мечта и на двете водещи.