Най-новият албум на Мариана Попова "Истина" ще бъде представен на 14 август. "Много съм щастлива, защото всичко се случва по много естествен начин." - споделя певицата. Премиерата на албума ще бъде в Летния театър на Бургас, заедно със симфоничния оркестър на Бургаската опера. 

"Моите песни са изпълнени с толкова емоционалност, че всяка една ме е карала да преживея катарзиса на артиста. Албумът събира различни песни, които бяха разхвърляни в пространството." - споделя певицата в "Тази събота и неделя".

Заедно с нейния любим мъж Веселин Плачков подотвят спектакъл, в който пеят заедно, като тя е негов беквокал.

 

"Това е мило и човешко намигване към хората, които ни харесват като двойка. Имам усещането, че те са много" - споделя Мариана Попова. 

 

Разказва, че лесно са разпределили професионалните си отношения, също както това се е случило и със семейните.

Спектакълът и песента носят едно и също име - "В някой друг живот". Шегувайки се, според певицата тя самата в някой друг живот би била Джанис Джоплин. Когато е сериозна обаче, казва, че си харесва живота и не би искала да е някой друг.

"Харесвам това, което Господ е предложил за мен. Уморена съм от битовизмите, от простотията на хората, от глупости общо взето." - допълва тя.