Дойчин Кършовски е един от най-известните персонални треньори в САЩ. Започва кариерата си като учител по физическо във Варна, а днес работи в Синсинати, а клиентите му са от цял свят.

Освен че се грижи за тяхното физическо здраве и добра форма, той им помага да се усъвършенстват в работата си и да се справят със стреса.

В Америка Дойчин Кършовски започва да работи като чистач в музей. Започва кариерата си като персонален треньор през 2005 г. Три години по-късно основава компания, която днес работи с ВИП клиенти и консултира компании на три континента.

През последните три години Дойчин дискретно помага на бизнес ръководители, артисти и политици, чието ежедневие изисква те да са винаги в своята най-добра физическа и ментална форма.

В своята работа комбинира изпитани източни методи с най-съвременни технологии и устройства.

„Тази работа изисква много дисциплина, отколкото да ходиш в офис, защото там най-вероятно имаш шеф, който стои над главата ти. Докато вкъщи трябва да имаш някаква система, по която да работиш“, разказа в „Тази събота“ Дойчин Кършовски.

Той разкри и своя начин как да постига това чрез специална техника.

„Най-вероятно това, което се случва в момента, ще промени коренно пазара на труда. Над 70-80% от труда може да бъде дистанционен със съвсем малки промени в технологиите“, на мнение е персоналният треньор.

„Светът няма да е същият. Ние няма да се върнем към абсолютно същия начин на живот. Това е промяна завинаги и ние трябва да сме малко оптимисти, защото това дава възможност“, смята Дойчин Кършовски.

За да се справим със стреса вкъщи е нужен здрав и качествен сън, както и да си почиваме. Друг начин е медитацията.