Изключително ангажиран е младият българския актьор Юлиан Костов, който проби в Холивуд с роли в продукции като „24”, „Бен-Хур”, „Код: Лондон” и т.н.

„В момента съм бездомен, в момента нямам квартира никъде, така че съм си свободен електрон. Въпреки че отидох в Ел Ей, спечелих една роля в Лондон и се върнах да снимам сериал за Ай Ти Ви заедно с Роб Лоу. Той е криминална драма, с която моят герой може би е извършил престъпление, но не се знае”, разказа той в студиото на „Тази неделя”.

Вече върви и новият сезон на „Централа Берлин” на Ей Би О, където българинът е руски злодей, който се опитва да предизвика етнически конфликт в Естония.

Костов сподели, че е отказвал главни роли в зомби филми, във филми за големи мравки, които убиват хора. Според него е забавно да се снимаш в такива филми, но не бива да се прекалява, защото хората ще започнат да те възприемат за подходящ само са такива продукции.

Акцентът често е проблем за българските актьори в чужбина, но не и за Юлиан: „Голяма част идва натурално при мен, винаги са ми били много интересни езици, акценти, диалекти. Говоря и италиански и испански, но не чак толкова добре”.

Какво е да работиш с носителка на „Оскар” и как изглежда голямото кино през очите на един млад талант – вижте във видеото!