В рубриката "Искам да кажа" актрисата Деси Бакърджиева и Борислав Лазаров коментираха купуването на Twitter от Илън Мъск, студенти от Варна, отличени да представят своите проекти на международна космическа конференция в Париж и други актуални теми.

 

"В момента един български студент представя България на международния космически форум в Барселона. Млади, умни и перспективни българи прославят нашата страна" - сподели Борислав Лазаров. 

 

В Деня на труда те обсъдиха и заплатите в IT сектора. Tехнологичните фирми са наели повече от 80 хил. служители в САЩ само през първата половина на миналата година. Заплатите на софтуерните инженери на Google стигат до 300 хил. долара на година.

Продължава да е актуална темата и с Уил Смит, който удари шамар на водещия церемонията по раздаване на Оскарите, заради шеги, отправени към съпругата му. 

Актьорът е заминал за Индия, за да търси духовно спокойствие. 

"Той предварително е обявил в социалните медии, че иска да се отърве от гнева си, което според мен ще е сложен порцес" - коментира Деси Бакърджиева. 

"Преди десетилетия "Бийтълс" също отидоха да търсят истината на Изток. Надявам се и Уил Смит да успее. Не приемам неговото поведение. Човек на тези години да не може да си овладее гнева... Но това е живият живот" - е мнението на Боби Лазаров.  

Темата Украйна бе коментирана през мнението на Амал Клуни, че това е "кланица в сърцето на Европа". 

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!