Снимките на най-новия сериал на bTV „Белези“ вървят с пълна сила. Лентата разказва за  изгаряща любов, заплетени семейни отношения и дълбоко пазени тайни. 

В него ще видим някои от най-популярните български актьори. Част от екипа е и Ирен Кривошиева, която в „Тази неделя“ разказа какво да очакват зрителите. По думите последният филм, в който е участвала е бил „Английският съсед“ през 2010 г. 

„Това е като каране на колело, не се забравя. Още в първия снимачен ден имаше вълнение, но професионализмът на екипа беше много висок. Темпото е много бързо, но имаше особено внимание върху поведението и характера на образите“, уточни Ирен. 

Тя разказа, че героинята ѝ се казва Мария, доктор е по професия и е живяла в Америка. Според нея много черти от характера на образа ѝ съвпадат и с нейния личен. 

Актрисата сподели, че е прекарала Рождество със свои колеги и майка си. Заяви, че трудно избира подаръци, а често се оказват и ненужни. По думите ѝ синът ѝ Владимир вече е голям и е спряла да му купува подаръци за Коледа. 

Екипът на „Тази неделя“ изненада Ирен с видео послание от сина ѝ, с когото са били разделени по празниците. „Хората да се обичат, защото любовта лекува всички болести“, каза актрисата и добави, че не го е виждала от погребението на баща му Стефан Данаилов. Ирен разказа, че той е добре и в момента е на лекарска практика.