30-годишният Илиян Стефанов е поредният участник във „Фермата: Пътят на една мечта“, който напусна формата, след като загуби в мъжкия дуел с Борислав.

В „Тази неделя“ Стефанов сподели, че не съжалява, че е отпаднал от шоуто.

„Реално за мен това беше просто една игра. Аз още преди самото ми влизане казах, че не съм толкова силен в тези неща, които са по дуели. Моята сила е в други неща – преподаването на йога. Показването и казването на хората как се работи с човешкото тяло като цяло“, разказа той.

Той сподели още, че се е чувствал добре във фермата, защото участниците са откъснати от цивилизацията. Най-близък бил с Ангел и Надя.

Стефанов се отличи с това, че не обича да носи дрехи – навик, който демонстрира и в телевизионния формат: „Не смятам, че голотата е нещо, от което трябва да се срамуваме. 8 млрд. сме на Земята – 8 млрд. различни тела – различни мъже и жени. Всяко тяло е различно, всяко тяло има своите особености“.

Снимка: btvnovinite.bg

Преди две години Илиян разбира, че има две изкривявания на гръбначния стълб. Това го подтиква да изостави ваенето на мускули (физиката му към онзи момент е като на културист) и да се отдаде на йогата. Така излекувал изкривяването без операции и само за половин година.

Преди година пък ексцентричният мъж се отказва и от секса: „Осъзнах колко важна е сексуалната ми енергия и реших, че няма да я хабя или просто ще се опитам да минимализирам начина, по който я хабя. Ние сме единственият животински вид на земята, който си мисли, че прави секс за удоволствие“, разясни той.

Стефанов добави, че е отворен за връзка с жена, но потенциалната му партньорка трябва да може да достига енергийни нива, близки до неговите.