Симона Загорова кани известни личности, които ще споделят свои любими рецепти и семейни традиции, в своята рубрика в "Тази неделя". Първият й гост е нейната майка Глория. 

“Аз мога да готвя много малко неща в сравнение с нея” - споделя певицата за уменията на дъщеря си. Тя издава, че майка й "изпипва всичко до най-малкия детайл - салфетката, вилицата, всичко”.  

Глория и дъщеря й обичат здравословните ястия и по този повод приготвят здравословни палачинки. Вместо брашно използват овесени ядки. 

“Поддържаме се във форма именно с тези заместители в рецептите” - разкрива тайната Симона. 

“От тези палачинки може да си хапвам колкото поискам, особено сега след новогодишните празници. Те действат като метла на организма, извеждат всички токсини” - отбелязва певицата. 

Глория споделя, че не е яла свинско месо от 15 години, но обожава телешко и пилешко. Покрай нея по диетичното и здравословно хранене се запалват и техни приятели. 

Хъс, характер и воля стоят зад стоицизма на певицата. Всяка седмица в понеделник и вторник тя консумира единствено чай, мед и плодове. Симона също спазва този режим, но не е толкова стриктна като майка си. 

Семейството обича и да си угажда и от време на време посещават заведения с различни вкусотии. 

Друга любима рецепта на певицата е сварени круши със захар и канела. Певицата ги гарнира с домашен шоколад от био какао и мед, който сама си приготвя. 

“Хората ме познават като попфолк певица, но аз съм била и вариететна певица, затова и ще изпея нещо, което много обичам - песента I have nothing.” - с тези думи и музикално изпълнение Глория завършва първия епизод от рубриката на дъщеря си. 

Следващият гост на Симона ще трябва да изпее “Не сме безгрешни” на Глория, която певицата изтегли от купата с предизвикателства. 

Точните рецепти за здравословните десерти, които са любими на Глория - вижте в Ladyzone.bg.

 

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!