Много се радвам, че успяхме да помогнем на сестрите Николета и Симона в „Бригада Нов дом“, каза Влади Ампов – Графа в “Тази събота“ след участието си във формата.

Снимка: bTV

В първия епизод певецът хвана четката, сглобява мебели в състезание с Мария Силвестър и отвори вратите на студиото си за сестрите и зрителите на bTV

Двете споделиха пък, че вървят из новия си апартамент и го усещат като дом, а песента на Графа много им е помогнала в трудните моменти. 

Николета и Симона са две сестри, които от малки са се сблъскали с трудностите в живота. Преди няколко години майка им губи битката за живот. Налага се двете момичета да живеят разделени - Николета живее в общежитие, а Симона при леля си. "Бригада нов дом" успя да сбъдне най-голямата им мечта- двете да съберат отново под един покрив.

Снимка: bTV

"Бригада Нов дом" успя да направи и друга голяма изненада на Симона - среща с нейния идол - Графа.

Симона и Николета получиха един красив и уютен дом и си пожелават повече никога да не разделят.

Влади Ампов споделя, че музиката е смисълът, който може да промени и помогне в труден момент и се радва, че неговата е успяла да направи това за двете момичета.

Той разказа и за очакванията си за концерта си на 10 юни на стадион „Българска армия“ и голямото вълнение, с което го чака.