Деан Славчев - Део събира живота си в автобиографичен спектакъл, наречен "Как се стигна дотук?!".

Признава, че най-трудни са му били личните борби и зависимостите, които е успял да преодолее и за които разказва на сцената. 

"Обяснил съм как за първи път съм се докоснал до забранени субстанции и как накрая съм успял да ги преодолея. Това е един от най-големите успехи в живота ми!" - споделя той. 

Според него в живота си всеки човек експериментира по някакъв начин и какви ще са видовете експерименти зависи от средата, в която попада. Той самият работел в нощни клубове и определя това като една от причините тези неща да му се случат. 

"Средата, младостта и известността впоследствие изиграха своята роля" - искрен е актьорът. 

Усетил, че е ударил дъното, когато го арестуват за кратко. От дистанцията на времето може да погледне на тази ситуация от смешната й страна и според него именно времето лекува всичко. 

Спектакълът му ще се изграе за пети пореден път (на 6.04.2022), но признава, че вълнението продължава да е силно. 

"Мисля, че животът ми доби някакъв хепиенд и сега беше времето да завърша с нещо такова. Имам на какво да стъпя и да го разкажа" - споделя за вдъхновението си за този проект Део. 

Признава, че усмивката и хуморът са били неговото спасение. А спасението в живота му идва, когато се отказва от забранените субстанции. Тогава се отваря сърцето му и за любовта. 

За пръв път вижда бъдещата си съпруга във Варна, когато тя е сервитьорка. Първата му мисъл е, че тя изглежда толкова атрактивно, че трябва да я снимат в клип. Вече 9 години двамата са заедно. Според здравата психика е тайната на дългата връзка. 

Део е и лично свързан с Украйна и не остава безучастен към случващото се там в момента. Неговият втори баща е израснал в Украйна, а майка му е от Русия.

"Искам тази братоубийствена война да приключи колкото се може по-бързо" - категоричен е той. 

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!