Даяна Хаджиева, една от най-популярните участнички във „Фермата“, прие зрителите на bTV на гости у дома си, за да им покаже как се приготвя една от любимите ѝ закуски.

Рецептата за нейните палачинки е изключително проста и изисква само банан и две яйца. Даяна обясни, че всичко, което готви, е толкова просто, защото кухнята не е любимото ѝ място и гледа да не се задържа много там.

„Това е последното място, на което можеш да ме намериш“, разкри тя.

В последно време Даяна не се появява толкова често в телевизионните студиа, защото, както самата тя каза, малко е пренаситила ефира със себе си и си е дала почивка.

В професионално отношение животът ѝ значително се е променил. В момента филмовите ѝ участия са в застой, затова пък се изявява на сцената. Тя участва в първата си театрална постановка, в която зрителите избират какво да се случи.

Едно от най-новите начинания в живота ѝ е курсът по жестов език, който посещава. Засега може да се представи и да каже „Не ви разбирам“, ако някой прави знаците твърде бързо.

Даяна е много щастлива от избора си да влезе във „Фермата“. Според нея това е била най-задружната ферма в историята на предаването и участниците продължават да поддържат контакт един с друг.

Следващия месец Даяна заминава за Африка, като се надява да се поучи от африканската култура и да разбере как е възможно хора, които имат толкова малко, да са толкова щастливи.

Още за Даяна може да прочетете на LadyZone.bg:

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!