Специално за българските фенове актьорът в главната роля на „Влад“ сподели за пръв път, че през ноември миналата година се е заразил с коронавируса. Тъй като по това време вече е знаел, че съпругата му е бременна, актьорът се е изолирал и известно време не се е срещал с нея и с дъщеря си.

Те се надяват, че ваксините ще помогнат ситуацията да се върне към нормалното. Румъния e на пето място по темп на ваксинациите в Европа. Проблемът е, както споделиха актьорите от „Влад“, че макар повечето румънци да искат да се ваксинират, тези, които не искат, са по-шумни.

Актьорите Адриан Нартеа и Ангел Дамиан, които участват в хитовия румънски сериал „Влад“, дадоха интервю за зрителите на bTV. Двамата се включиха в предаването „Тази събота и неделя” от автомобил и обясниха, че това е най-тихото място, което са успели да намерят.

Снимка: Instagram

От двамата актьори Ангел Дамиан има по-голям опит в киното, тъй като родителите му са в индустрията. Освен това той е сценарист и режисьор и работи по някои от епизодите на сериала. За разлика от него Адриан Нартеа не е бил професионален актьор, преди да стане част от екипа на Влад, но много бързо се е превърнал в най-големия професионалист на сниманата площадка.

Те разказаха, че откакто е започнал сериалът, са станали много разпознаваеми в Румъния. Надявали са се, че пандемията ще е в тяхна полза и хората няма да ги разпознават толкова лесно когато са с маски и слънчеви очила, но въпреки това редовно ги спират за автографи.

Актьорите споделиха, че са идвали на море в България и планират пак да го направят, но вероятно ще бъдат с маски и очила, след като сериалът вече е толкова популярен и у нас.

Какво още казаха Адриан Нартеа и Ангел Дамиан може да чуете във видеото на сайта LadyZone.bg: