Един именик под прикритие гостува тази неделя в поредицата "В кухната на Симона", където рапира и готви - Явор Янакиев, известен с псевдонима си 100 Кила.

"Контингентът от моите гости са 80% рапъри", каза 100 Кила, който приготви в предаването пица със зеленчуци и веган продукти като заместители на млечните продукти.

"Избягвам тотално млечните продукти, вече не ям нищо млечно", каза 100 Кила.

Рапърът сподели как е спрял да яде месо и да пие алкохол след церемония по връчване на хип-хоп награди, където му е станало лошо след много изпити чаши с шампанско и спагети болонезе с кайма.

"Казах си, че с алкохола и месото спирам на тази дата. Това продължи пет години", продължи това.

"Аз никога не съм бил 100 кила, псевдонимът ми е свързан повече с един варненски лаф: "Леле, този как ме натовари, направи ме 100 кила". Сам си го измислих", каза рапърът.

"Важното на поста е не какво вкарваш в устата си, а какво излиза от нея. Хората си мислят за диета и как ще отслабнам, а то няма нищо общо с яденето - то е едно пречистване на тялото и най-вече на съзнанието", каза 100 Кила.

"Трябва малко да оставяме суетата и чревоугодничеството настрани и да отделяме преме на Бог", допълни той.

"Сега работя върху новия ми албум, който включва 30 мои песни - ще имам много поводи за пеене"

"Хората имат една приказка: "Бъди какъвто си, никога не се променяй". Това е възможно най-лошото нещо, което някой може да ти пожелае - никога да не се променяш. За мен е много важно човек да се променя", допълни рапърът.