Любов като театрална постановка – такъв е романтичният живот на една от най-обичаните и привлекателни двойки в България. Деян Донков и Радина Кърджилова бяха гости в предаването „120 минути“ по bTV, за да разкажат за пътя си като двойка и като партньори на театралната сцена.

Двамата се запознават задочно – Деян я гледа на изпит в НАТФИЗ, а тя по-рано го е гледала в пиесата „Дон Жуан“. Радина си спомня, че докато е била в театъра, около нея е било пълно с жени, които са въздишали по Деян. Тя самата не е била впечатлена, но след това се запознават лично и днес тя е луда по него и по двете момчета, които имат заедно.

След като любовта между тях пламва, двамата актьори пренасят изкуството в реалния живот. Тъй като Радина живее на първия етаж, Деян е идвал под балкона ѝ, за да ѝ се обяснява в любов и да ѝ прави подаръци.

Актрисата разказа малко повече за борбата си с коронавируса, с който се зарази дни преди да роди. Тя разкри, че е била на легло с болки в мускулите и е трябвало да пие антибиотик, въпреки бременността си.

Вирусът не е подминал и Деян Донков, който се е разболял между двете дози на ваксината. 

Сега животът им се върти предимно около децата, особено при Радина. Въпреки това, с помощта на майка ѝ, актрисата не е изоставила напълно театралната сцена. Двамата с Деян участват заедно в „Любовникът“, който Деян режисира.

Още за Радина Кyрджилова, Деян Донков и двете им деца може да прочетете на сайта LadyZone.bg: