Взимам нежността от майка си. Това е качеството, което те защитава от грубостта и арогантността, това заяви певицата Хилда Казасян.

За „120 минути” тя подчерта, че родителите ѝ, заедно с дъщеря ѝ, са най-специалните хора за нея. По думите ѝ именно тези хора заслужават да бъдат обичани и оценявани.

„Колкото повече даваш любов на хората, които са ти давали любов, толкова по-добър човек ставаш”, сподели тя.

Според изпълнителката майка ѝ е била по-взискателният човек за малките неща от живота. Обясни, че тя е била човекът, който я е „пошляпвал” към правилния път.

Признава, че срещата ѝ с Чочо Попйорданов е била съдбовна, защото е открила в него сродна душа. За нея той е бил изключителен човек.

Освен това сподели, че не е била най-примерното дете или тийнейджър. Въпреки това получава хубави оценки заради това, че е умна, отбеляза още тя.

Певицата подчерта, че родителските амбиции и изисквания са погрешни. Според нея ако човек възпита детето си правилно до определена възраст, то трябва да му се даде свободата да прави своите избори.

„Около мен винаги всичко е било музика. Ако не се занимавах с това, щях да съм най-нещастният човек”, коментира Казасян.

В рамките на турнето ѝ „Да послушаме кино” предстоят концерти в Русе, Варна, Добрич, Пловдив и София. Певицата смята, че проектът има бъдеще.

Вижте цялото интервю във видеото!