Модел, актриса и майка, Диляна Попова влиза в главната роля на гост в предаването "120 минути". 

Споделя, че е имала много надежди, че пандемията ще ни направи по-добри хора. "Не ни направи. Някакъв егоизъм излиза все повече на предни позиции" - споделя тя. 

Смята, че хората са създадени, за да бъдат заедно и да се подкрепят. Според нея човечеството трябва да бъде едно цяло, за да живеем добре. Признава обаче, че всъщност не живеем добре и планетата не се чувства добре с нас. 

На подобна тематика са и филмите, които я вълнуват и обича да гледа - каузите в името на доброто, които могат да обединят повече хора. 

Получилият "Оскар" за най-добър филм "CODA" е последната продукция, която я е впечатлила силно.  

Самата тя участва и в двата филма "Завръщане" на режисьора Ники Илиев. За нея, в специално включване, той казва, че е мила, скромна, стриктна и винаги иска да намери смисъл в това, което прави като роля. 

Скромността си актрисата определя по-скоро като желание да запази себе си. Прави го като наблюдава другите и с помощта на приятелите си, на които разчита обективно да  коригират. Има много такива, чието приятелство е проверено във времето датира от повече от 20 години.

Преди кариерата й на актриса обаче започва тази на модел. Към нея я насочва сестра й. Разказва, че двете са отраснали с родители, които никога не са ги наказвали.

Признава обаче, че начините на възпитание на нейните родители не работят при собственто и дете - синът й Борил. Опитва се да го учи да е благодарен за това, което има, да е по-смирен и по-добър с другите. Отбелязва и влиянието на интернет върху степента на агресия при децата. 

Любимата й българска дума е мир.

Иска тя да бъде любима и на всички, от които това състояние на света зависи. 

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!