Даниел Цочев, актьорът от хитовия сериал на bTV "Съни бийч", гостува "В главната роля" в предаването "120 минути". Актьорът през годините озвучава едни от най-обичаните персонажи в сериали като "Ориндж Каунти", "Доктор Хаус" и "Спешно отделение". Участва в няколко български сериала, сред които "Столичани в повече". Сред най-известните му превъплащения е тази на Васил Левски, а в момента съживява вечните български песни в образа на Емил Димитров. Ето какво сподели в студиото Даниел Цочев.

"Аз бях третият актьор, който на лента се превъплащава в ролята на Васил Левски", каза той.

"Аз нямах много време да се уплаша в това, което трябва да правя. Великолепната пиеса на Стефан Цанев "Тайната вечеря на Дякона Левски" също много помогна", допълва Цочев.

"В едни шест нощи трябваше да се справим със заснемането на този филм. И аз бях изненадан от себе си в тази роля", каза той.

"Левски има толкова лица, колкото българите по света - всеки има своята представа за него. Тази роля за мен беше чест и кръст", допълва той.

"Съни бийч" се връща скоро на екран. Аз не знам друг сериал, който за толкова кратко време - само с четири епизода - да предизвика такъв страхотен интерес", каза актьорът за сериала на bTV, който беше спрян заради COVID пандемията.

"Това е една много усмихната и романтична комедия", допълва той.

"Изключително щастлив съм от срещата си с Бойко Кръстанов и Явор Бахаров, разбира се и младите актриси. Но моята роля е повече като арбитър между моя син Никола и пиколото Гомес в сериала", каза Цочев.

"Подборът на актьорите е много добър", категоричен е той за сериала, който продължава през февруари по bTV.

"Аз влязох в художествената самодейност още в гимназията - просто ме поканиха - и там се срещнахме с театъра и изкуството", спомня си Цочев.

"Много хора не знаят повода за насписването на песента "Моя страна, моя България" - това е раждането на сина на Емил Димитров, когато е на турне в париж", каза Цочев.

Вижте какво още сподели Даниел Цочев във видеото в Ladyzone.bg.