“За мен спасителите на Сашко са герои. Всички тези хора оставиха всекидневието си и задълженията си, за да го търсят. Те ни показаха, че ние можем да се обединим”, заяви директорът на новините, актуалните предавания и спорта на bTV Антон Хекимян в предаването “120 минути”.  

“Много пъти наблюдавайки какво се случва в обществения или политическия ни живот, ние се разделяме по теми, а не се опитваме да се обединим по теми. Когато намерим нещо добро, ние трябва да се обединим и да тръгнем като общество. Сашко и хората в региона, които го търсиха ни показаха, че доброто е нещото, което може да ни обедини”, каза той. 

“За да устояваш, трябва да имаш устои и те трябва да са изградени. Трябва да имаш морал, който да следваш. В днешното време ние трябва да устоим на лъжите, особено ние журналистите и го казвам с цялото си съзнание, защото много често някой може да бъде нарочен или набеден за журналист, но и зрителите трябва да знаят много добре всеки един, който застава на екран, особено в bTV Новините, той застава с лицето си, проверил е информацията зад която стои”, каза той. 

“Моите устои са вярата в доброто, вярата в господ и вярата в това, че когато работиш и си последователен в това, което правиш и си добронамерен в това, което правиш, неминуемо ще успееш”, добави Хекимян.