Едно от очакваните и мащабни събития за успех на младите хора наближава - Тук-Там Кошер ще жужи на 19 септември в Интер Експо Център в София. Кошер 2023 ще посрещне на сцената си един българин, чийто пример вдъхновява и обединява.

За пътя към световния успех, трудолюбието, каузите и постоянството, ще говори Димитър Бербатов. В панела от лектори на Кошер се включват предприемачи, бизнес лидери, технологични специалисти, артисти, креативни директори и професионалисти от корпоративния свят. Успели българи като Велизар Величков, Дамян Дамянов, Ангелина Борисова и други вдъхновяващи личности ще споделят своите рецепти за успех.

Кариерните възможности ще са навсякъде - над 100 български и международни компании ще са на място. Две специални зони са подготвили много възможности за професионална реализация и ориентация. Контакти с хора от цял свят, идващи от различни сфери, на различен етап от развитието си, готови да си помагат и обменят опит ще предложи пространството за подкрепа и успех - Buddy Hype.

Цяла една нова вселена става част от тазгодишния Кошер - Creative Buzz. Геймъри, аниматори, дигитални артисти, контент криейтъри и дизайнери от цял свят се събират на едно място. Сред участниците ще са носители на Оскар и създателите на Arcane. Лектори от световноизвестни компании ще долетят за Кошер, за да споделят идеи, познания и вдъхновение. И най-ценното, посетителите ще могат да се докоснат на живо до едни от най-интересните и иновативни продукти от креативния свят и да се срещнат директно с техните създатели. България досега не е имала професионално събитие от такъв мащаб, превръщайки Hive Creative Buzz в своеобразна визитка за активностите в България пред света.

Тук-Там е глобална мрежа за успех на младите хора в България. Вече 15 години организацията гради глобална brain gain общност от българи, които си помагат и се ангажират с България. По този начин заедно инвестират време и средства по един доверен и прозрачен начин в образованието и развитието на младите хора. Повече информация може да бъде намерена на сайта на платформата.