Вече 25 години Макдоналдс носи усмивки на клиентите си в България. Философията на марката е качествени продукти на достъпни цени, отлично обслужване, приятна атмосфера. Винаги и всеки ден. Не харесват думата компромис, предпочитат да виждат усмивките по лицата на своите гости.

По повод 25-та си годишнина Макдоналдс ще предостави 10 стипендии по 3000 лв. на студенти в България. Условието е студентите да имат академичен успех за последните два семестъра над 5.00 и да изпратят 15-секундно видео, в което разказват нещо, на което животът ги е научил досега. Кампанията се провежда в периода 30.05-08.09.2019 г., не е обвързана с покупка и през есента ще бъдат изтеглени на случаен принцип 10 учасници. Повече информация на www.mcdonalds.bg.

Макдоналдс осигурява работа и обучение по световни стандарти на над 1000 млади хора  в цялата страна и многократно е избиран за „Работодател на година“ в различни класации. За да постигне своята цел, най-популярната верига за бързо обслужване в света се стреми всеки служител да се чуства значим и ценен от своята работа. Работата в Макдоналдс има редица предимства – гъвкаво работно време, екип от ентусиазирани млади хора, специализирано обучение в много области и възможности за професионално развитие у нас и в чужбина. Над 95% от мениджърите в компанията са започнали своята кариера като служители в ресторантите, след като са преминали съответното обучение по световните стандарти на компанията.