Samsung представя в България 40-инчовия LED телевизор F5300, който е идеалното решение за потребителите, които търсят ярка и жива картина и smart TV възможностите, които Samsung предлага, на достъпна цена. С него можете да се радвате на впечатляващо качество на картината и множество услуги и разнообразно съдържание чрез Smart Hub, както и да свържете телевизора си с други устройства през HDMI.

F5300 е перфектно допълнение за всеки дом заради стилния си и изчистен дизайн

One Design от Samsung осигурява тънък панел за несравнимо изживяване. Рамката около екрана на F5300 е толкова семпла, че буквално изчезва от погледа ви, докато гледате телевизия. Дори когато устройството не е включено, красивият му дизайн допълва стилно интериора на всяка стая.

С помощта на иновативния алгоритъм за подобрение на качеството на картината на Samsung, Wide Colour Enhancer Plus превръща гледането на телевизия в истинско удоволствие и разкрива дори и най-малките детайли в изображенията. Сега цветовете са много по-близки до тези в природата и са такива, каквито трябва да бъдат. С F5300 можете да се радвате на картина, която е по-реалистична от всякога. Благодарение на своята резолюция, която е два пъти по-висока от тази на стандартните HD телевизори, F5300 предоставя впечатляващо зрително изживяване, което ще ви пренесе в друг свят.

Картината е по-ярка и по-жива от тази на LCD телевизорите

благодарение на LED подсветката. Размазването при резки движения е намалено, за да можете да се радвате в детайл на спортни предавания, екшън филми и всички случаи, когато на екрана има много бързи движения. Освен това, LED телевизорите използват 40% по-малко електроенергия и по този начин ви спестяват средства и се грижат за околната среда. А Clear Motion Rate (CMR) от Samsung измерва истинската яснота на картината и разкрива истинските възможности на телевизора да показва ясни детайли при изображения в бързо движение, като използва процесора, TV панела и подсветката едновременно.

Подобреният Smart Hub на Samsung F5300

гарантира на потребителите нов свят от социални и персонализирани забавления у дома. В същото време, благодарение на функцията Kids, децата могат да се забавляват и да се учат по иновативен и приятен начин. Освен това, можете да се грижите за здравето си и да поддържате добра форма с помощта на Fitness. Приятните моменти у дома с F5300 са гарантирани и благодарение на възможността за достъп до страхотно съдържание, подбрани Samsung Apps, интернет, Skype и др. С F5300 можете безжично да се свързвате с интернет, да сваляте редица приложения, да стриймвате филми, да публикувате във Facebook и Twitter – и всичко това на голям екран, благодарение на удобния Smart Hub интерфейс.

С помощта на AllShare Play можете да се радвате на филми, снимки, музика и др. от всяко съвместимо устройство наоколо, включително компютър. Cloud технологията и Samsung web storage ви дават дори по-голяма свобода и мобилност, като ви позволяват достъп и възможност за споделяне на мултимедийно съдържание, дори когато не сте у дома. Сега можете да се радвате на любимото си съдържание на своя телевизор или когато сте далеч от него.

Достъпният LED телевизор от Samsung ще превърне вашия хол в център за мултимедийно забавление

с помощта на своите High Definition Multimedia Interface (HDMI) изходи. HDMI осигурява скоростна трансмисия на HD дигитално съдържание от множество устройства директно на вашия телевизор.

Телевизорите предлагат и много други съвременни удобства, като например функцията ConnectShare Movie, която позволява възпроизвеждане на снимки, видеозаписи и дори цели филми, записани на USB флашка, само като я включите в USB порта на телевизора. И не на последно място, те радват с максимално изчистен и хармоничен дизайн, с тънка рамка и ултратънък профил.