Kolichka.bg е най-новият играч в бързоразвиващия се сектор на търговията с хранителни продукти онлайн у нас. Платформата е част от най-голямата група за електронна търговия в Централна и Източна Европа - Mall Group, реализирала повече от 11 млн. поръчки през 2020 г. 

Kolichka.bg стъпва на българския пазар с портфолио от над 11 000 артикула, достъпни за поръчка чрез сайта www.kolichka.bg.

В асортимента на онлайн супермаркета влиза както разнообразие от хранителни продукти - прясно месо, плодове и зеленчуци и всякакви пакетирани храни, така и нехранителни, като перилни и почистващи препарати, стоки за бита и продукти за домашни любимци. Особено разнообразна е категорията риба и морски дарове, като клиентите могат да избират от повече от 100 предложения. 

Като официален партньор на МЕТРО в онлайн търговията, в Kolichka.bg ще откриете голяма част от техните собствени марки - премиум брандовете Metro Chefo и Fine Life, както и изгодните продукти на Aro.

Амбициите на платформата са да предложи на своите клиенти високо качество на достъпни цени, както и безкомпромисно обслужване. 

апочваме работа в България с убеждението, че онлайн пазарът на хранителни стоки е бъдещето и онлайн супермаркетите трябва да са достъпни за всеки", заявяват от компанията.

"Нашето мото е "качеството не трябва да е скъпо", а за да го докажем, създадохме категорията #ИзгоднаКоличка с над 200 от най-купуваните във всяко семейство продукти на гарантирано най-ниска онлайн цена", допълват още.

Освен да се отличи с качество на достъпни цени, платформата цели да предложи на своите клиенти и отлично обслужване от момента на поръчката до доставката. Освен удобен интерфейс за лесна ориентация и поръчка, Kolichka.bg осигурява безкомпромисен контрол на качеството, който включва внимателно проследяване сроковете на годност, разделно пакетиране и транспортиране на продуктите с хладилен автомобил, одобрен от Българската агенция по безопасност на храните. 

Клиентите сами избират най-удобния за тях начин на плащане - онлайн, в брой или с карта, а платформата предлага и динамична цена за доставка - за поръчки над 60 лв. тя е само 2 лв., а над 80 лв. - напълно безплатна.