Иновации и тенденциите в банковия и финансовия сектор ще бъдат отправна точка в новите издания на конференцията „Банки и финанси“ на икономическата медия Investor.bg. Тя ще събере на едно място най-големите имена във финансовата сфера в България, които ще коментират къде се намира България по отношение на внедряването на нови технологии, как дигитализацията се отрази на финансовите услуги и какво можем да очакваме през следващите години.

Първото издание на конференцията ще се проведе на 12 май, от 14:15 часа и ще се излъчва на живо на стрийминг платформата Investor Media PRO, както и на www.investor.bg/live

Експертите ще разкрият кои са печелившите стратегии и инвестиции за дигитализация и партньорството на банките с финтех компаниите, а акцент в разговорите ще бъде и поведението на потребителите в дигиталната среда – промениха ли се очакванията и нагласите им и какви са новостите при обслужването на клиенти.

Тъй като банковата сфера е необятна, само седмица след първото издание на „Банки и финани“, Investor.bg ще организира и втора експертна дискусия, която ще се фокусира върху значението на киберсигурността в сектора. Тя ще се проведе на 19 май, от 14:15 часа и също ще се излъчва на живо безплатно. Повече подробности може да откриете тук: https://investormediapro.bg/event/banks/

 

Банки и финанси“се провежда с подкрепата на УниКредит Булбанк, MGF, Пощенска банка, Software Group, LIREX, F5, TBI Bank. 

Медийни партньори на събитието са Bloomberg TV Bulgaria, Dnes.bg, Bulgaria ON AIR, Money.bg, SmartMoney.bg и списание BusinessGlobal.