Пролетта настъпи и скоро ще започнем да подготвяме домовете си за лятото, когато ще трябва да се погрижим за охлаждането. За много от нас, лятото е сезон през който временно променяме местоживеенето си – на вилата, на морето или на село и това ни кара да се стремим да пренесем комфортната среда за семейството ни.

Времето, в което китайските брандове се считаха за продукти с по-ниско качество, отдавна отмина. Днес в редица отрасли китайските компании са водещи иноватори и производители на продукти и технологии от най-висок клас. 

Вероятно се досещате, че климатиците са едни от най-популярните продукти в Китай, поради горещия и влажен климат. Много от големите японски производители отдавна изградиха свои заводи в Китай, но въпреки това месното население се доверява най-много на местната компания Gree Electric Appliances. 

Gree е водещ глобален производител на продукти за климатизация и отопление. Компанията предлага климатични решения, които удовлетворяват битови, търговски и индустриални потребности. Създадена през 1991 година с едва 200 служители, компанията бързо набира популярност благодарение на високото качество на продуктите си. Днес Gree е мултинационална компания с над 90,000 служители и 14 производствени бази в целия свят, произвеждащи над 65 милиона климатика за година. 

Какво прави Gree по-различни от останалите китайски производители?

За разлика от останалите китайски  марки, Gree произвежда компресори в собствените си заводи, както и голяма част от останалите компоненти. Компресорът е ключов компонент в битовите климатици и се възприема като най-скъпата и сложна за производство част. Благодарение на този затворен цикъл на производство, Gree контролира изцяло качеството на продукцията и предлага повишена ефективност, комфорт и дълготрайност на продуктите.

Като доказателство за високото качество на продуктите на Gree е партньорството на марката с много производители на техника. Стотици производители в цял свят предпочитат да произвеждат климатици под собствена марка в заводите на Gree. Днес всеки трети климатик в света се произвежда в производствените бази на Gree под различни марки в цял свят.

Разликата между климатици Gree и останалите производители се вижда в изключителната ефективност, надеждност и издръжливост на всяка произведена и продавана система на Грее.  Иновативните технологии и дизайн на продуктите на Gree спомагат за подобряване на живота на потребителите, като същевременно спомагат за подобряване на качеството на въздуха в помещенията и поддържане на здравословна вътрешна среда.

В България, продуктите на Gree са широко разпознаваеми и отлични приети от хиляди домакинства, а в световен мащаб някои от най-значителните проекти се изпълняват с климатични решения с марка Gree. През 2017, Gree е избран за №1 производител по пазарен дял в световен мащаб, а през 2020 година, Gree е избран за доставчик на оборудване на един от най-големите центрове за информация Huawei Data Center в Донгуан, Китай.

Продуктите на Gree могат да се намерят в търговската мрежа на магазини Термос

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!