Лятото на 2005 г. ще бъде запомнено не само с продавачите на царевица в Синеморец, гларусите във Варна и двореца в Балчик, но и изгряването на три музикални звезди.

Философи, провокатори или просто манга хип-хоп новатори, Братя Мангасариян искат нещо да ни кажат и го правят по свой уникален начин.

А ние искаме да ти представим Среброто – един от тримата братя. Не знаем дали е откраднал златната ябълка, но едно е сигурно – той впечатлява с безупречен стил, нечуешките рапърски умения и вкус към лъскавите и нови коли.  

Напоследък често обикаля филиалите на Kaufland и търси късмета си. Винаги има талон за игра в джоба си и усмивка на лицето.

Здравейте, г-н Сребро, как сте?

Здравей, чувствам се прекрасно, денят е чудесен, слънчев и това ме кара да се усмихвам и мисля за хубави неща.

Работите ли с братята ти по нещо ново?

На този етап не. С братята не спираме да работим, но по други проекти.

Чуваме, че се задава твой солов проект?

Че се задава нещо – да, така е, но не е музикален проект – нищо соул, солово, авторско, нито бай - май, нито манга хип-хоп. Няма общо с музикалните изяви – искам да опитам нещо ново. Как да го изкажа – работа, с която помагам не само на роднини и приятели, а на всеки човечец, който иска да стигне някъде.

Открили сте формулата за сбъдване на желания?

Да, може и така да се каже.

За какво става въпрос?

Започвам нов бизнес – консултант по мечти на четири колела. Работата ми е да откривам колата, която може да сбъдне всичките ти желания. Да ти отива на стила, на начина на живота, да е колата, която ще те закара, където искаш.

Имаш ли любима кола?

Мечтая си за нещо немско, качествено, без конкуренция - направо легендарна класа. Умна и икономична – още малко и ще ти направи кафенце. Страшна оферта, а най-готиното е, че сега може да си я спечеля от игра на Kaufland.

Какво е общото между Kaufland и интереса ти към колите?

Сега има нова игра, в която може да участваш колкото си искаш – пускат се талони във филиалите на Kaufland в цяла България. Пък наградата си е яка – един от маратонците на немското автомобилно инженерство – BMW 520.

Кола, достойна за твоя стил?

Така като ме гледаш – страшно печен тип. Млад, силен, красив, здрав, богат, много талантлив. Дано и късметлия – стискай палци, да спечеля новата кола. Ако искаш и ти се пробвай на www.kaufland.bg