В свят, непрестанно трансформиран от дигиталните технологии, конференцията Digitalk за 14-ти път ще представи най-новите тенденции и стратегии, които движат икономиката и обществото напред. Специално подбраните теми и формат на конференцията са насочени към онези компании, които не само се борят с бурите на дигиталната революция, но и търсят начин да я изпреварят.

Значителните нововъведения и експоненциалното внедряване на революционни технологии ще продължат дълбоко да променят начина, по който живеем и правим бизнес на всички нива. Свидетели сме на тектонична промяна, която променя всичко и завинаги. Digitalk Conference 2024 ще ви преведе през сложната матрица на бъдещето, представяйки на своята сцена хората и технологиите, които оформят нашето утре.

Сред специалните гости през тази година ще бъдат Джеремая Оянг и Янислав Малахов. Джеремая Оянг е генерален партньор в Blitzscaling Ventures; инвеститор и основател на различни компании, който има богат опит в Силициевата долина. Бил е съветник на компании като Adobe, Cisco, и Visa в търсенето им на нови възможности и иновации. Джеремая Оянг е вдъхновяващ лектор от международната сцена с любопитна визия за развитието на технологиите и тяхното влияние върху бизнеса.

Янислав Малахов е известен още като “Кръстника на Ethereum”, децентрализираната блокчейн платформа. Янислав е основател на CryptoCastle.org, Superhero.com LVC и æternity.com, които се занимават с блокчейн технологии.  Той има експертен опит в областта на биткойн, етериум, стартиращи компании, блокчейн, рисковиинвестиции и токени.

Digitalk e водещата технологична конференция в България, организирана от “Капитал, която ще се проведе на 14 май 2024 в Sofia Event Center и ще може да бъде проследена и онлайн. Събитието ще събере вдъхновяващи лектори, водещи предприемачи, инвеститори и дигитални ентусиасти, търсещи отговори как изкуственият интелект ще бъде основен двигател на растеж и устойчивост.

Темите и форматът на Digitalk Conference+AI са специално подбрани така, че да бъдат от полза за представителите на бизнеса, които се интересуват от това как съвременните технологии променят разбирането ни за търговия, производство, комуникация, организация на структура и процеси. Как да прилагате AI във вашата организация, каква ще е ролята на алгоритмите за бъдещето на пазара на труда, как да прегърнете бъдещето и да се възползвaте от възможностите на технологиите -  на 14 май, на конференцията Digitalk, ще получите отговор на тези и други важни въпроси, свързани с успеха на бизнеса ви. Вижте повече за събитието и запазете своето място в залата или онлайн.

Вечерта след конференцията ще се проведе и специалната церемония по награждаване на победителите в Digitalk&A1 Awards 2024: Ефективност чрез технологии. Тя ще отличи организациите, които успешно са използвали дигитални решения, за да оптимизират устойчиво бизнеса си, както и технологични стартъпи.