Решенията тип “всичко в едно” са все по-предпочитани сред родителите, а причините за това са повече или по-малко очевидни. Този тип продукти гарантират пестене на време, пространство, средства и усилия - ценни ресурси, пилеенето на които интелигентната грижа за най-малките редуцира до абсолютен минимум.

За да гарантира всички тези плюсове без да компрометира безопасността на детето, швейцарският бранд ZIZITO създава един от най-добрите модели бебешки колички в каталога си - Belinda 3 в 1. Количката комбинира кош за новородено, трансформиращ се в седалка за бебета над 6-месечна възраст и столче за кола, подходящо за първите месеци от живота на бебето.

Моделът е изработен от качествени материали, гарантиращи надеждността на конструкцията и сигурност по време на активна употреба.

За комфортна разходка с новороденото

Belinda 3 в 1 разполага с голям, дълбок и стабилен кош за новородени бебета, който се монтира върху рамката от лек и здрав алуминий. Във функцията си на количка за новородени, моделът покрива всички най-високи стандарти, касаещи конструкцията, а именно:

 - Пружинно окачване на задните колела от EVA пяна - за меко, плавно и комфортно возене по всякакви видове терени.

 - Качествен текстил, който не запарва, не дразни кожата и не съдържа вредни за здравето алергени или баргила.

 - Голям сенник, който предпазва от влага, студ и слънчеви лъчи, като същевременно стимулира правилното проветряване и регулиране на температурата в коша.

 - Покривало за крачета, мрежа против насекоми и заключващи се предни колела, за абсолютна персонализация на използването според ситуацията и нуждите.

Кошът е подходящ за използване от първия ден след раждането, до момента, в който детето започне да се вози в седнало положение.

За лесно и сигурно придвижване с растящото дете

Количката разполага със специалната технология за сгъване на 90 градуса, благодарение на която кошът за новородено се трансформира в седалка за по-големи деца. Регулируемите позиции на гърба стимулират плавния преход от легнало в седнало положение по време на возене, адаптирайки се към променящите се фази на развитие на детето. В ролята на количка за возене в седнало положение, Belinda 3 в 1 гарантира няколко добавени предимства:

 - Сигурен, 5-точков предпазен колан, който се регулира според височината и телосложението на детето.

 - Възможност за смяна на посоката на седалката - с лице към родителя или по посоката на движението.

 - Подвижен предпазен борд, който може лесно да се монтира или демонтира, според нуждите на детето и семейството.

 - Удобна поставка за крачета, влизаща в употреба по време на целия период на използване от малкото дете.

Седящата количка е подходяща за използване от първите опити на бебето да седи, до достигане на максимално допустимото тегло от 15 кг.

За безкомпромисна безопасност в автомобила

Belinda 3 в 1 идва в комплект със сертифицирано безопасно кошче за кола, подходящо за нуждите и анатомията на най-малките. То се монтира на седалката на автомобила, като осигурява надеждна защита според всички изисквания на българското и европейското законодателство.

Кошчето може лесно да се монтира и демонтира от основната рамка на количката, както и да се използва като временен превоз на детето от и до колата. То има уплътняваща подложка за новородени, която осигурява ергономична позиция на тялото по време на возене, още в първия ден след раждането.

Интелигентна инвестиция в грижата за най-малките

Многофункционалната количка Belinda 3 в 1 е предвидена за дългосрочна употреба, като покрива нуждите от мобилност за всички бебета от 0 до 3-годишна възраст. Гъвкавите функции представляват комбиниране на три продукта в един, като цената остава абсолютно достъпна и справедлива.

Със стилен дизайн, швейцарско качество и практически нулеви разходи за поддръжка, Belinda 3 в 1 се превръща в един от най-интелигентните начини да инвестирате в комфорта и безопасността на детето си, като в същото време балансирате семейния си бюджет.

Достатъчно е да изберете цветова комбинация, да поръчате лесно онлайн и да се насладите на лесния начин да пазарувате разумно!