Как живее вашият бъдещ кмет? Какъв е стилът му на живот, къде живее, какъв автомобил кара? Вижте какво пожелаха да покажат от дома си и личния си живот основните* претенденти да управляват Кърджали.

Георг Спартански е настоящ кмет на Плевен и независим кандидат за нов мандат. Адвокат по професия, дългогодишен председател на общинския съвет.

Спартански живее в жилище под наем и кара 18-годишна кола. По думите му няма спестявания и живее само от кметската си заплата. 

Илиян Йончев е кандидатът на БСП за кмет на Плевен, Завършил езиковата гимназия в града, право в СУ "Св. Климент Охридски" и здравен мениджмънт в Медицински университет - Плевен, Работи в местния университет.

Йончев живее в родния си дом - апартамент в стар блок на улица "Данаил Попов" в централната част на града. Кара сравнително нов автомобил - марка "Шкода". Съпругата му е лекар, имат едно дете.

Мирослав Петров е настоящият областен управител на Плевен. Кандидат на ГЕРБ и бивш шеф на областната дирекция на МВР.

Живее в сравнително нова жилищна кооперация на две нива, която се намира на бул. "Русе" в Плевен. Пред екипа ни разказва, че не ползва автомобила си в града, а ходи пеша на работа.

Д-р Калин Поповски е кандидат за кмет на Плевен от ВМРО, настоящ депутат. Поповски е потомствен гинеколог.

Кани екипа ни в семейната му частна клиника на бул. Георги Кочев в Плевен, където работят и баща му, и сина му.

Предлагат платената услуга 3D скрийнинг на бременни. В кабинета му плевенчаните, на които предстои да станат родители, разбират пола на бебето си за първи път.  

* Според проучване на "Маркет Линкс", поръчано от bTV.