Адел се сдоби с восъчна фигура в Музея на Мадам Тюсо.

Певицата, която по-рано тази година спечели Оскар за песента си към новия филм за Джеймс Бонд, от днес вече има своя фигура в цял ръст в музея в Лондон. Тя успяла да види восъчната фигура преди официалното й представяне и коментирала: "Това е страховито, удивително. Малко съм развълнувана".

24-годишната певица, която се оттегли от светлините на прожекторите след като роди първия си син Анджело от приятеля си Саймън Конеки през октомври 2012 г., одобрила восъчната си фигура. "Те дори са докарали брадичката ми!", възкликнала тя.

Восъчната фигура на Адел е облечена с роклята й от церемонията по раздаването на наградите Грами през февруари миналата година, когато тя отнесе шест от престижните американски статуетки за мултиплатинения си албум "21".

"Адел е просто един от най-успешните, обичани и популярни изпълнители в света и заслужава място тук, в Мадам Тюсо в Лондон. Искахме да я пресъздадем като динамичен изпълнител и се надяваме, че сме го постигнали. Тя е една от най-влиятелните и харесвани британски жени изпълнителки в историята и изглежда точно като у дома си до другите ни поп величия", заяви пиар мениджърът на музея Никол Фенър.