Какво правят днес победителите от предишните три сезона на „МастърШеф“, какво сготвиха последно и за какво изхарчиха парите си? Отговорите дадоха самите те – Божана, Симеон и Севда, в предаването „120 минути“ по bTV.
Докато първите двама признаха, че последно са приготвяли лесни и типични неща – бъркани яйца и шкембе чорба, Севда посочи, че готви... основно в ресторанта, не и вкъщи.
Наградата си от 100 хил. лв. тя е оползотворила „напълно и изцяло“ за мечтата си да има ресторант. Сега това е реалност и тя е „щастлива да я изживява всеки ден“.
Симеон и Божана обаче все още не са изхрачили парите, те чакат своята инвестиция.
Досегашните победители признаха, че завиждат на следващия победител, защото освен пари, той ще получи и курс в световната академия Le Cordon Bleu в Лондон.
Вижте във видеото какво биха приготвили тримата за Доналд Туск и как си представят следващия победител: