Препичането на филийки си е голямо майсторство. В най-честите случаи само един представител на домакинството е разгадал тостера и знае точно в кой момент да го принуди да изплюе филийките, защото престоят им само веднъж в тостера ги прави твърде непрепечени, а след повторното изпичане излизат овъглени. Няма да имате нужда от суперсили с прозрачния тостер на снимката, защото ще можете да проследите целия процес по препичането и да извадите филийката в момента, в който най-много ви харесва.
Все пак прозрачният тостер има недостатък – тъй като няма програми, които да изстрелват филийката ви, когато се счита, че тя е готова, ще трябва неотлъчно да следите изпичането в тостера си. Може пък създателите му скоро да се измислят начин да се справят и с това. Все пак тостерът е още само прототип. А, да... това беше другата лоша новина – засега няма откъде да се сдобиете с уреда. Е, продължаваме да дебнем старите тостери.