Office Suite 8 беше представен по време на изложението CES 2015, в което участват над 3600 компании от цял свят. Софтуерният продукт за Android, който е сред най-сваляните за мобилни устройства офис пакети, е разработка на MobiSystems, българска компания с офиси в София. 

До момента от различните версии на OfficeSuite са продадени и инсталирани на над 120 милиона устройства. Силният интерес вероятно се дължи и на факта, че българското приложение е част от предварително инсталирания софтуер на смартфоните и таблетите на Sony, Acer, Toshiba, Huawei и други в различни мобилни пазари по света.

Повече от 160 000 посетители от над 140 страни имаха възможност да пробват на живо OfficeSuite 8 и други продукти на компанията, създадени от български разработчици.

Интересът към OfficeSuite идва от иновативния потребителски интерфейс, доближаващ се до този на настолните компютри, който се възприема и ползва по-лесно и интуитивно от всеки друг офис за мобилно устройство. OfficeSuite 8 е също доказан и водещ партньор към новия облак на Amazon Cloud Drive.