Преди два дни водещата на „Преди обед“ Десислава Стоянова беше избрана за Жена на годината в категория „Телевизия“ на наградите на сп. „Грация“. В предаването „Тази събота“ тя разказа малко повече за себе си и работата си.

„Рано сутрин през почивните дни, в добрия случай, спя, в по-лошия – вече съм станала преди максимум час и бъркам палачинки“, сподели тя.

Това, което прави за себе си, е да си пие кафето и фреша, без да бърза. „Обичам уикенд сутрините, когато можеш да имаш спокойствието да не трябва да бързаш за никъде и да можеш да си правиш някакви дребнички неща“, каза Стоянова.

Снимка: bTV

Майка на двама близнаци на почти 9 години, тя се надява, че със съпруга си са „достатъчно отговорни и не прекаляващи родители, защото и прекаляването не води до нищо хубаво“. „Надявам се да успяваме да намираме баланса“, добави Стоянова.

Себе си описа като твърде емоционална, палеща се, дори избухваща и връзваща се за глупости, докато съпругът ѝ е спокоен и уравновесен, „чак на моменти дразни“.

Тя сподели, че има късмета работата ѝ да е гъвкава и да може да я върши, без да е прикована за едно място, което ѝ два възможност да си гледа децата.

Водещата призна, че отдавна се е отказала от глобите за закъсненията на колегата си Сашо Кадиев. Той наистина каза, че ако стана жена на годината, ще спре да закъснява. Каза го и наистина вчера дойде навреме, каза Стоянова.

Тя призна, че е щастлива от работата си и всичко, което ѝ е дал животът.

Вижте целия разговор във видеото: